C o n t a c t

OPENINGSTIJDEN

Het Duincafé is open voor koffie, lekkers, broodjes en pannenkoeken. 

Maandag t/m zondag vanaf 8.00 uur.
Sluitingstijd is momenteel rond 17.00 uur.

Openingstijden Bezoekerscentrum de Kennemerduinen:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Maandagen alleen geopend tijdens schoolvakantie regio Noord én op tweede paasdag, tweede pinksterdag en tweede kerstdag.

Voor meer informatie over de activiteiten van het Bezoekerscentrum zie de website van het park: np-zuidkennemerland.nl

 

MEER INFO

Toilet: 
Toiletbezoek is mogelijk tijdens de openingstijden van het Duincafé. De openbare toiletten bij ’t Wed zijn vrij toegankelijk voor iedereen en zijn langer open.

Parkeren:
Parkeerterrein Koevlak is toegankelijk voor (betaald) parkeren van zonsopgang tot zonsondergang. Je kunt betalen met pinpas of creditcard. Er staan 6 elektrische laadpalen voor bezoekers. Maak je vaak gebruik van de parkeergelegenheid? Misschien is dan de PWN-parkeerjaarkaart interessant. Informeer bij het Bezoekerscentrum. 

Reserveren

Reserveer hieronder een tafeltje. We zullen per mail de reservering bevestigen. Wil je vandaag nog een tafel reserveren? Bel dan even op 023 – 525 68 22

Wil je komen eten met 8 personen of meer? Dan vragen we je om van tevoren een keuze te maken uit ons menu. Je kunt hier ons complete aanbod vinden en direct reserveren. 

Houd er rekening mee dat we de reservering 15 minuten vasthouden in verband met ons beperkte aantal zitplaatsen. Ben je verlaat? Geef ons dan even een belletje.