Hoe het begon
Ons verhaal
Michel Gruts draait al enkele jaren mee in de Haarlemse Horeca. Ooit gestart in de Spekstraat met De Karmeliet, na de klassieke Europese Keuken is hij zich op die plek meer gaan toeleggen op de Spaanse lekkernijen. Na 30 jaar heeft hij de Karmeliet omgedoopt in Pluimage, waar je de lekkerste kip en fingerfood kon eten. Daarnaast hebben Michel en zijn team op diverse locaties de dagelijkse catering verzorgd in o.a. het Teyler Museum, Frans Hals Museum, de Egelantier en de Zandwaaier. Hij heeft zich ook jarenlang ingezet als bestuurslid van Haarlem Jazz.
Toen het Bezoekerscentrum bij de Zandwaaier verhuisde naar de overkant (bij ’t Wed), kon Michel daar het Duincafé starten. Onlangs is deze prachtige locatie verbouwd.
Vanuit Karmeliet Catering wordt catering verzorgd op andere locaties, o.a. bij gemeente Haarlem, het Seinwezen of misschien wel bij u thuis.